Zurface kan nu tilføje en ny samarbejdspartner til listen – belgiske Carrières Du Hainaut.

Carrières Du Hainaut er et firma med rødder tilbage til 1888. De er ejer af de største forekomster af stenen Pierre Bleu Du Hainaut, også kendt som ”Belgisk Granit”.

Den blå kalksten i Hainaut er et ædelt og naturligt materiale med oprindelse, der dateres 345 millioner år tilbage, da vores region var dækket af tropiske have. Pierre Bleu Du Hainaut findes kun i en bestemt kulsyreholdig geologisk vene. Denne særlige vene løber fra øst til vest over Belgien, under kanalen og helt til Irland, men kommer tæt på overfladen i regionen Soignies, i Hainaut, hovedkvarter for den belgiske produktion.

I mere end 130 år har Carrières Du Hainaut udvundet og forarbejdet denne unikke kalksten.
Den fossiliserede akvatiske fauna og flora er på grund af sedimentering, blevet en meget homogen og tæt kalksten med farver, der varierer fra gråblå til grå-sort.
Pierre Bleu Du Hainaut er en utrolig kompakt og modstandsdygtig kalksten med en enestående tæthed. Særlige kendetegn for denne sten er de mange fossiler, der giver den en uforlignelig karakter.

Pierre Bleu Du Hainaut kan bruges alle steder, indenfor som gulv- og vægfliser, bordplader m.m. samt udenfor som belægning rundt langs swimmingpools og som belægning generelt. Den fås også med et utal af forskellige overflader.

Et 100% naturligt og bæredygtigt materiale.
Carrières Du Hainaut vægter miljø og bæredygtighed højt. Den blå kalksten brydes og bearbejdes lokalt – ingen sten går til spilde. Processen med selve brydning af stenen samt produktionen af de færdige materialer, foregår med den nyeste teknologi og største respekt for miljøet.
Denne sten er det ultimative bæredygtige produkt, fast, ikke porøs og derfor med meget lang levetid.

Aktuelle nyheder

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen