Om Zurface

Som Nordens største leverandør og producent af naturstensløsninger tilbyder ZURFACE kompetent rådgivning og salg til det professionelle og private marked.

ZURFACE – Above the ordinary

Som Nordens største leverandør og producent af naturstensløsninger tilbyder vi kompetent rådgivning og salg til professionelle og private.

Vi leverer stærke og eksklusive naturstensprodukter i høj kvalitet, og vi rådgiver på alle niveauer om naturstensløsninger inden for anlæg, byggeri og interiør.

ZURFACE er for jer, der vil have naturstensløsninger ud over det sædvanlige. Natursten tilfører bygninger, torve og andre anlægsbyggerier en hårdfør og klassisk elegance, som ikke kan sammenlignes med andre materialer.

Vi leverer unikt håndværk, høj kvalitet og æstetiske materialer. Vores løsninger er kort sagt ”Above The Ordinary.”

Stærk rådgiver og producent af natursten

ZURFACE er en landsdækkende virksomhed med internationale samarbejdspartnere og en stigende eksportandel. Vi er den stærkeste rådgiver og producent af natursten i den danske naturstensbranche og eneforhandlere af internationale brands som Burlington Stone og Carrières Du Hainaut.

Samarbejdspartnere

Hos ZURFACE stiller vi samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv.

Vi garanterer kvalitet, teknisk håndværk, ansvarlighed og troværdighed. Det gælder både i forhold til produkter og samarbejdspartnernes værdier inden for produktionsmetoder, miljøpåvirkning og arbejdsforhold.

Vi samarbejder med norske Altaskifer, engelske Burlington Stone, samt belgiske Carrières Du Hainaut.

Hver samarbejdspartner er specialiseret indenfor deres område med erfaring opbygget gennem generationer. De er også certificerede efter den internationale ISO 14001-standard vedrørende industriel miljøpåvirkning og ressourceforbrug.

Den Bornholmske klippe

ZURFACE er Danmarks eneste virksomhed med egne stenbrud på Bornholm.

Vi både bryder og forarbejder den efterspurgte bornholmske granit og gnejs. Det gør vi med stort fokus på bæredygtighed i både produktion og levering.

Fra de fire stenbrud på Bornholm udvinder vi de fire klassiske bornholmske granitter Blå Rønne, Moseløkke, Helletsbakke og gnejsten Paradis.

Vi stiller høje krav til produktionen, og vi garanterer altid kvalitet, teknisk håndværk, ansvarlighed og troværdighed.

Organisation

Organisatorisk er vi resultatet af en række virksomhedssammenlægninger gennem det seneste årti.

Målet har været at etablere en samlet virksomhed, der kan opfylde de specialiserede krav og ønsker fra rådgivere, arkitekter og bygherrer på det professionelle marked.

I dag er vi den stærkeste rådgiver og producent i den danske naturstensbranche. Vores fundament består af Stenex A/S, TR Granit, SA Granit og Euro-sten.