Altaskifer - Rå skønhed


Norske Altaskifer er leverandører af skifer, der er kendt verden over for sin rustikke skønhed, rå styrke og høje kvalitet.

Den norske skifer er et sikkert og holdbart valg, uanset om du har brug for natursten til belægning, facader, gulve eller interiør. Skiferen kan både stå alene eller i samspil med andre spændende byggematerialer.

Smukt og uforgængeligt byggemateriale

Altaskifer er skabt af naturen gennem millioner af år og er i dag et af verdens hårdeste og mindst forgængelige byggematerialer. Skiferen er behagelig og skridsikker med sin kløvede overflade. Det gør den oplagt til køkkener og badeværelser samt have- og pool-områder. Her kan stenens grå nuancer smukt komplimentere det grønne græs og blå vand.

Udvinding efter gamle traditioner

Skiferen bliver udvundet fra de norske bjerge og anvendt til store nationale og internationale byggeprojekter, såsom Nordlysbadet i Alta, Leipzig Lufthavn, Shaw Studios i Hong Kong samt en lang række private boliger.

Skiferen udvindes efter gamle traditioner, hvor den indsamles fra bjergene i sin naturlige form. Herefter kløves hver sten individuelt, så alle projekter fremstår enestående.