Burlington Stone - elegante natursten


Afdæmpede, engelske natursten i elegant samspil med skandinavisk stil

ZURFACE har i over ti år samarbejdet med engelske Burlington Stone, hvis afdæmpede natursten spiller elegant sammen med den skandinaviske stil. Vi leverer en række forskellige kalksten og skifer fra Burlington, bl.a. Kirkby Blue Grey fra Kirkby Moor, hvor stentypen er udvundet gennem de sidste 400 år. De eksklusive stentyper er velegnede til både indendørs- og udendørsprojekter, og nuancerne spiller fra sølvgrøn til blåsort.

Smukt og uforgængeligt byggemateriale

Altaskifer er skabt af naturen gennem millioner af år og er i dag et af verdens hårdeste og mindst forgængelige byggematerialer. Skiferen er behagelig og skridsikker med sin kløvede overflade. Det gør den oplagt til køkkener og badeværelser samt have- og pool-områder. Her kan stenens grå nuancer smukt komplimentere det grønne græs og blå vand.

Udvinding efter gamle traditioner

Skiferen bliver udvundet fra de norske bjerge og anvendt til store nationale og internationale byggeprojekter, såsom Nordlysbadet i Alta, Leipzig Lufthavn, Shaw Studios i Hong Kong samt en lang række private boliger.

Skiferen udvindes efter gamle traditioner, hvor den indsamles fra bjergene i sin naturlige form. Herefter kløves hver sten individuelt, så alle projekter fremstår enestående.