Vi er Nordens førende totalleverandør af natursten


Vi er Nordens førende
totalleverandør af natursten

Vi leverer natursten til belægninger, facader, gulve og interiør

Den danske byggetradition hviler på bornholmsk klippe. Fra byernes brostensbelagte torve til domicilernes stilrene linjer har den bornholmske granit og gnejs i århundreder tilført en klassisk og hårdfør elegance og modstået klimapåvirkninger og trafik.

 

Om Zurface

 

Få et overblik over vores mange forskellige anvendelser


Den Bornholmske klippe

Som de eneste i Danmark har ZURFACE eneret på at bryde og forarbejde granitten i de fire tilbageværende danske stenbrud på Bornholm.

Det er en naturressource, vi håndterer og bearbejder med stolthed, respekt og med et stort fokus på miljøbevidsthed og bæredygtighed.

Vi stiller høje krav til produktionen, og vi garanterer altid kvalitet, teknisk håndværk, ansvarlighed og troværdighed.

Nordens største og stærkeste naturstensleverandør

Natursten tilfører bygninger, torve og andre anlægsbyggerier en hårdfør og klassisk elegance, som ikke kan sammenlignes med andre materialer. ZURFACE leverer stærke og eksklusive naturstensprodukter i høj kvalitet, og vi rådgiver på alle niveauer om naturstensløsninger inden for anlæg og byggeri og som interiør. 

 

Efter en række strategiske virksomhedssammenlægninger er ZURFACE i dag Nordens største og stærkeste naturstensleverandør. Vi kan derfor tilbyde professionelle løsninger med en volumen og specialisering som ingen anden på det danske marked.

Eksteriør og interiør

ZURFACE tilbyder slidstærke og vejrbestandige naturstenløsninger til udendørs anlægsprojekter som torve, trapper og facader. Overalt i Danmark er pladser og fremtrædende bygninger belagt med klassiske natursten som granit, gnejs og basalt, og vi tilpasser og udvikler produkter, der spiller sammen med områdets ånd og historie.


Vores eksklusive interiørløsninger til eksempelvis gulve, køkkener og badeværelser løfter erhvervsdomiciler, spa- og wellnessafdelinger og private boliger med en afdæmpet tekstur og diskret glød og elegance. Natursten er et organisk materiale, som vi former og detaljerer efter ønske. Læs her om vores projekter.