ROUND DEKORATIONSFAD CARRARA

Maami Home

Dekorativ og funktionel. ROUND er en serie af dekorationsbakker og fade, som afspejler grundlæggende geometriske former. De simple geometriske former kombineret med marmor gør dem til enkle, men iøjnefaldende dekorative elementer.

Perfekt til at opbevare personlige genstande på natbordet, dekorere din entré, toiletartikler på badeværelset eller som dekorativt element på dit spisebord. Kombiner bakker og fade med hinanden og stearinlys for at skabe en hyggelig og varm atmosfære i hjemmet.

Fremstillet i italiensk Carrara marmor. Carrara marmor er kendt for sin eksklusivitet og forbindelse til luksus. Den er hvid med nuancer af grå, som giver den et elegant og let udtryk.

BEMÆRK: En del af charmen ved natursten er at stenene altid er unikke. Alle produktbilleder må derfor anses for vejledende. Variationer i farve og tekstur kan forekomme. Det er smukt og et udtryk for hvordan naturen har skabt og formet stenene.

DKK 2.750

BEMÆRK leveringstiden er 6-8 uger

Vægt 3 kg
Stentype

Carrara

Designer (år)

Fábio Teixeria (2019)

Dimensioner (cm)

H2xL50xB25

Vægt (kg) ca.

2

Materialer og finish

Marmor med matpoleret finish.

Rengøring

Tør af med en fugtig klud eller en blød, tør klud. Brug ikke nogen form for rengøringsmiddel, der kan efterlade mærker på stenen og metallet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen