SQUARE DEKORATIONSFAD ARABESCATO

Maami Home

Dekorativ og funktionel. SQUARE er en serie af dekorationsbakker og fade, som afspejler grundlæggende geometriske former. De simple geometriske former kombineret med marmor gør dem til enkle, men iøjnefaldende dekorative elementer.

Perfekt til at opbevare personlige genstande på natbordet, dekorere din entré, toiletartikler på badeværelset eller som dekorativt element på dit spisebord. Kombiner bakker og fade med hinanden og stearinlys for at skabe en hyggelig og varm atmosfære i hjemmet.

Fremstillet i den sjældne Arabescato marmor. En smuk marmor med dristige, støvede åretegninger i grå og grønne nuancer på en blød hvid baggrund.

BEMÆRK: En del af charmen ved natursten er at stenene altid er unikke. Alle produktbilleder må derfor anses for vejledende. Variationer i farve og tekstur kan forekomme. Det er smukt og et udtryk for hvordan naturen har skabt og formet stenene.

DKK 3.000

BEMÆRK leveringstiden er 6-8 uger

Vægt 3,5 kg
Stentype

Arabescato

Designer (år)

Fábio Teixeria (2019)

Dimensioner (cm)

H2xL50xB25

Vægt (kg) ca.

2

Materialer og finish

Marmor med matpoleret finish.

Rengøring

Tør af med en fugtig klud eller en blød, tør klud. Brug ikke nogen form for rengøringsmiddel, der kan efterlade mærker på stenen og metallet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen