FIORE CALACATTA GOLD

Maami Home

FIORE CALACATTA GOLD bordlampen er en fortolkning af marmorstenens vægt, forvandlet til et udtryk af råt lys, samtidig med at den indfanger stenens alsidighed.

Håndværket bag FIORE CALACATTA GOLD udfordrer marmorens grænser. Stenen er afbalanceret og skåret helt fint for at fremhæve marmorens gennemskinnelighed, samtidig med at stenen bevarer sit luksuriøse, unikke udtryk og skaber en naturlig og varm stemning i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Lampen er formet i den smukke italienske Calacatta marmor. Calacatta Marmoren har et kraftigt, dramatisk og ustruktureret mønster af åretegninger, som spænder fra guld til brun og gråt, med en kontrastfyldt hvid baggrund.

Foden er i børstet messing og er lavet specielt til FIORE lampen. Støbningsprocessen skaber små huller i messingen, som giver den et naturligt udseende, der gør hver lampe unik.

Lampen er tilgængelig i andre slags marmor, med en fod i aluminium, bruneret messing eller børstet messing. Kontakt os for yderligere info.

BEMÆRK: En del af charmen ved natursten er at stenene altid er unikke. Alle produktbilleder må derfor anses for vejledende. Variationer i farve og tekstur kan forekomme. Det er smukt og et udtryk for, hvordan naturen har skabt og formet stenene.

DKK 28.750

BEMÆRK leveringstiden er 6-8 uger

Vægt 20 kg
Stentype

Calacatta

Designer (år)

Fábio Teixeria (2019)

Dimensioner (cm)

H38xØ35

Vægt (kg) ca.

15

Materialer og finish

Fod i messing. Top i slebet mat marmor finish.

Rengøring

Tør af med en fugtig klud eller en blød, tør klud. Brug ikke nogen form for rengøringsmiddel, der kan efterlade mærker på stenen og metallet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen