FIORE ESTREMOZ ROSA

Maami Home

FIORE ESTREMOZ ROSA bordlampen er en fortolkning af marmorstenens vægt, forvandlet til et udtryk af råt lys, samtidig med at den indfanger stenens alsidighed.

Håndværket bag FIORE ESTREMOZ ROSA udfordrer marmorens grænser. Stenen er afbalanceret og skåret helt fint for at fremhæve marmorens gennemskinnelighed, samtidig med at stenen bevarer sit luksuriøse, unikke udtryk og skaber en naturlig og varm stemning i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Formet i den smukke Estremoz Rosa marmor. En portugesisk roséfarvet marmor med lysegrå til røde årer, der tilføjer dybde, karakter og en naturlig kontrast til de varme nuancer.

Foden er i børstet messing og er lavet specielt til FIORE lampen. Støbningsprocessen skaber små huller i messingen, som giver den et naturligt udseende, der gør hver lampe unik.

Lampen er tilgængelig i andre slags marmor, med en fod i aluminium, bruneret messing eller børstet messing. Kontakt os for yderligere info.

BEMÆRK: En del af charmen ved natursten er at stenene altid er unikke. Alle produktbilleder må derfor anses for vejledende. Variationer i farve og tekstur kan forekomme. Det er smukt og et udtryk for, hvordan naturen har skabt og formet stenene.

DKK 22.500,00

BEMÆRK leveringstiden er 6-8 uger

Stentype

Estremoz Rosa

Designer (år)

Fábio Teixeria (2021)

Dimensioner (cm)

H38xØ35

Vægt (kg) ca.

15

Pakket dimensioner (cm)

H58xL45xB45

Pakket vægt (kg) ca.

20

Materialer og finish

Fod i bruneret messing. Top i slebet mat marmor finish.

Rengøring

Tør af med en fugtig klud eller en blød, tør klud. Brug ikke nogen form for rengøringsmiddel, der kan efterlade mærker på stenen og metallet.

Kontakt os
Luk