EDGE L ATLANTIC BLUE sofabord

Maami Home

EDGE L ATLANTIC BLUE er et af sofabordene i EDGE-serien, en kollektion designet til at bringe det ultimative inden for minimalistisk design til dit hjem, arbejdsområde eller værelse.

EDGE L ATLANTIC BLUE sofabord fremhæver den naturlige skønhed af kalksten og placerer bordet i centrum af ethvert opholdsområde. Fremstillet i Atlantic Blue kalksten, der har blå og grå toner samt fossile og vandlinjer, der har været til stede siden dets dannelse. Vandlinjerne og de unikke fossilers spor tilføjer et ekstra lag af historie til dette moderne sofabord. En slebet mat finish blev valgt til bordpladen for at give en endnu mere iøjnefaldende følelse til dette slående bord.

EDGE L marmorsofabordet fås i forskellige stentyper.

BEMÆRK: En del af charmen ved natursten er at stenene altid er unikke. Alle produktbilleder må derfor anses for vejledende. Variationer i farve og tekstur kan forekomme. Det er smukt og et udtryk for hvordan naturen har skabt og formet stenene.

DKK 13.750

BEMÆRK leveringstiden er 6-8 uger

Vægt 140 kg
Stentype

Atlantic Blue

Designer (år)

Sérgio Costa (2015)

Dimensioner (cm)

H22xL100xB100

Vægt (kg) ca.

114

Materialer og finish

Marmor med matpoleret finish.

Rengøring

Tør af med en fugtig klud eller en blød, tør klud. Brug ikke nogen form for rengøringsmiddel, der kan efterlade mærker på stenen og metallet.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen