SQUARE DEKORATIONSFAD CALACATTA VIOLA

Maami Home

Dekorativ og funktionel. SQUARE er en serie af dekorationsbakker og fade, som afspejler grundlæggende geometriske former. De simple geometriske former kombineret med marmor gør dem til enkle, men iøjnefaldende dekorative elementer.

Perfekt til at opbevare personlige genstande på natbordet, dekorere din entré, toiletartikler på badeværelset eller som dekorativt element på dit spisebord. Kombiner bakker og fade med hinanden og stearinlys for at skabe en hyggelig og varm atmosfære i hjemmet.

Fremstillet i den smukke Calacatta Viola. En luksuriøs og iøjnefaldende marmor med sorte åretegninger og lilla nuancer på en kontrastfyldt hvid baggrund.

BEMÆRK: En del af charmen ved natursten er at stenene altid er unikke. Alle produktbilleder må derfor anses for vejledende. Variationer i farve og tekstur kan forekomme. Det er smukt og et udtryk for hvordan naturen har skabt og formet stenene.

DKK 3.750,00

BEMÆRK leveringstiden er 6-8 uger

Stentype

Calacatta viola

Designer (år)

Fábio Teixeria (2019)

Dimensioner (cm)

H2xL50xB25

Vægt (kg) ca.

2

Pakket dimensioner (cm)

H5xL58xB32

Pakket vægt (kg) ca.

3.5

Materialer og finish

Marmor med matpoleret finish.

Rengøring

Tør af med en fugtig klud eller en blød, tør klud. Brug ikke nogen form for rengøringsmiddel, der kan efterlade mærker på stenen og metallet.

Kontakt os
Luk