Burlington Bursting Stone

Burlington Bursting Stone

Burlington Bursting Stone er en natursten fra det engelske firma Burlington Stone. Bruddet er beliggende ved byen Coniston old Man, Cumbria/Lake District i det nordvestlige England. Der kan dateres aktivitet i bruddet tilbage til midten af det 19. århundrede. Burlington Bursting Stone har en olivengrøn bundfarve, der kan variere i mørke og lyse nuancer. Der kan forekomme hvide aftegning/årer i stenen. En sten, der giver projektet et specielt udtryk.

Burlington Bursting Stone er en sten af vulkansk oprindelse. Der er her tale om en meget stærk sten med gode fysiske og styrkemæssige egenskaber. Det er en sten, der let klarer hårde påvirkninger fra frost, tø og salt. Burlington Bursting Stone har en lav vandabsorption.

Dette fortæller om stenens evne til at absorbere vand – en sten med en lav vandabsorption er derfor lig med en mere kompakt sten, der er lettere at vedligeholde. Burlington Bursting Stone produceres i mange forskellige overfladebehandlinger, så man får en sten, der er specifikt tilpasset det givne projekt.

ZURFACE’s produktbilleder må kun anses for vejledende. Variationer i farve og tekstur kan forekomme.

Anvendelse

Belægning / Udendørs, Facade, Indendørs

Pris

$$

Oprindelse

England

Stentyper

Skifer

Overflader

Andet, Brændt, Kløvet, Poleret, Sandblæst, Savet, Slebet, Stokhugget

Farver

Grågrøn

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen