8. marts 2021

ZURFACE udvider rådgivningsteamet

ZURFACE A/S fortsætter væksten og udvider teamet af rådgivere og projektledere med fokus på interiør.

Magnus Mønster Tästensen er tiltrådt som arkitektrådgiver og projektleder, og med tilknytningen af den 36-årige bygningskonstruktør består salgs- og rådgiverteamet af naturstensløsninger inden for facader, gulve og interiør af syv rådgivere og specialister med base i afdelingen i Aarhus.

Magnus Mønster Tästensen kommer med mere end 10 års erfaring med projektledelse og udvikling af byggeprojekter fra danske og internationale arkitekt- og tegnestuer som Riis Retail, Jørgen Overbys Tegnestue A/S, E+N Arkitektur A/S og Exners Tegnestue A/S.

»Jeg har været fascineret og nysgerrig på naturstensprodukter og det udtryk, materialerne og designet kan skabe – alene eller i kombination med andre materialer, siden jeg tilbage i 2010 første gang blev introduceret til naturstenenes mange muligheder af Erik Reinholdt fra StoneCon. Derfor glæder jeg mig til at komme endnu mere i dybden med materialerne og være med til at rådgive om unikke løsninger, « siger Magnus Mønster Tästensen, der i de tidligere job løbende har arbejdet med natursten i byggeprojekter.

Han får samtidig mulighed for at fortsætte samarbejdet med Erik Reinholdt, da StoneCon i dag er ejet af og en integreret del af ZURFACE A/S.