Vi udvider staben på Bornholm med ansættelsen af Jesper Stoltz Nielsen som produktionschef.

Den 1. november sagde ZURFACE-afdelingen på Bornholm velkommen til 51-årige Jesper Stoltz Nielsen, der er tiltrådt som produktionschef.
Selvom Jesper Stoltz Nielsen er ny i ZURFACE, er det alligevel lidt som at komme hjem for ham. Han er født og opvokset på Bornholm og har tidligere arbejdet på et af Bornholms granitbrud som maskinfører.

Nu er han tilbage på øen, hvor han blandt andet skal stå for produktionen af ZURFACE’s forskellige naturstensløsninger. En opgave, han glæder sig til at komme i gang med.

Jeg glæder mig til at have med produktionsdelen at gøre. Det er uhyre spændende. Jeg glæder mig også til at arbejde med stenbruddet. Det er min metier og hjemmebane, så der er både noget nyt og noget velkendt, hvilket passer mig rigtig godt, fortæller han.

Vil gøre en positiv forskel

Jesper Stoltz Nielsen kommer fra en stilling som projektleder og produktionschef ved Zøllner A/S, hvor han har arbejdet de sidste fire år. Han er oprindelig uddannet automekaniker, men endte hurtigt i entreprenørbranchen. Her har han været beskæftiget siden 1992, blandt andet med byggeriet af Storebæltsbroen og Øresundsforbindelsen.

I 2004 blev Jesper Stolt Nielsen selvstændig og arbejdede som projektleder på en række projekter på Sjælland.
Nu er han tilbage på fødeøen Bornholm hos ZURFACE, som han glæder sig til at udvikle i en positiv retning.

Jeg går ind til jobbet med åbent sind, og jeg håber, jeg kan gøre en positiv forskel. Det er min drivkraft, og jeg glæder mig til at komme godt i gang og mærke ZURFACE’s DNA, lyder det fra Jesper Stoltz Nielsen.

Aktuelle nyheder

Kontakt os
Luk