Med en baggrund indenfor branding, kommunikation og strategi skal Anne Katrine Okholm Skole som divisionsdirektør være med til at udvikle ZURFACES facade-, gulve- og interiørafdeling.

Den 1. juni blev der sagt velkommen til 46-årige Anne Katrine Okholm Skole, der er startet som ny divisionsdirektør.
Anne Katrine Okholm Skole er uddannet journalist, og de sidste ti år har hun været beskæftiget i marketingbranchen med fokus på livstilsprodukter og arkitektur. Senest har hun arbejdet som strategisk kommunikationsrådgiver ved kommunikationsbureauet Montgomery. Nu skal hun stå for den daglige ledelse af interiørafdelingen og samtidig sætte en strategisk retning for udviklingen af den. Begge dele glæder hun sig til at tage fat på.

  • Jeg ser det lidt som en tretrinsraket, jeg skal i gang med. Først og fremmest skal jeg lære mine nye kolleger at kende, både fagligt og personligt. Det glæder jeg mig til. Dernæst skal jeg dykke ned i, hvordan vi kan fastholde alt det gode, der allerede er her, og så strategisk dreje det langsomt, men sikkert i den retning, vi i fællesskab beslutter, er den rigtige. Og så glæder jeg mig til at implementere den strategi sammen med hele holdet, fortæller Anne Katrine Okholm Skole.

Spændende muligheder i ZURFACE

Udover sin erfaring med marketing og ledelse, har Anne Katrine Okholm Skole også arbejdet som freelancejournalist og tv-vært på Kanal 4 og 5 samt på DR og TV 2. Sidstnævnte har givet hende god erfaring med at guide mennesker og gå forrest, og det tager hun med sig i rollen som divisionsdirektør. Til gengæld er naturstensbranchen helt nyt territorium for
Anne Katrine Okholm Skole.

  • Jeg har ikke som sådan det store kendskab til sten, så det skal jeg lære. Men der ligger nogle spændende muligheder for brandbuilding i ZURFACE, som jeg har forudsætningerne for at hjælpe med. Og så har ZURFACE nogle elementer, der gør, at hvis man interesserer sig for livsstil, design og arkitektur, så er virksomheden interessant, fortæller hun.

Tak til forgænger

Anne Katrine Okholm Skole overtager stillingen som divisionsdirektør fra Lars Mortensen, der har været en del af ZURFACE i mange år.

  • Fagligt er det nogle meget store sko at udfylde, så dem vil jeg undgå at træde ned i. Jeg kommer med nogle andre sko og en anden baggrund. Men jeg har meget stor respekt for det arbejde, min forgænger har lavet, lyder det fra Anne Katrine Okholm Skole, der garanterer, at der bliver taget godt hånd om de opgaver og kunder, hendes forgænger har haft og samarbejdet med.

CEO Jesper Madsen byder Anne Katrine Okholm Skole velkommen på holdet og takker samtidig den tidligere divisionsdirektør Lars Mortensen for mange års godt og loyalt arbejde.

Aktuelle nyheder

Kontakt os
Luk