The Silo

Sted

København

Opførelsesår

2017

Arkitekt

COBE, Kalk Koncept v. Anne-Louise Kastbjerg

Bygherre

The Silo

Nyt vartegn for Nordhavn

I 2013 påbegyndte COBE Arkitekter projektet at omdanne en gammel kornsilo i Nordhavn, København til beboelse som en del af transformationen af de tidligere industrielle områder til moderne bebyggelser. I 2017 stod The Silo færdigt som et nyt vartegn for Nordhavn med 40 lejligheder og restaurant fordelt på 17 etager og 10.000 kvm. Den metalklædte bygning har modtaget en række nomineringer og priser heriblandt ved CTBUH Awards, AZ Awards og Global Galvanizers Award.

Afdæmpede farver

Til Restaurant Silos interiør, der er designet af konsulentfirmaet Kalk Koncept, har ZURFACE leveret slebne Pietra Grey kalksten til bordplader og søjler. Den mørkegrå sten med de karakteristiske hvide årer stemmer flot overens med restaurantens look, der generelt er holdt i afdæmpede, mørke farver, og står samtidig i kontrast til de orange stole og båse, der fremstår som nogle af restaurantens eneste elementer med stærke farver.

Stemning og udsigt

Ved indretningen af restauranten har fokus været på stemning og udsigt. De afdæmpede farver matcher bygningens generelle arkitektur og skaber en hyggelig og afslappet atmosfære i restauranten. Hvad enten der er tale om en frokost, middag eller drinks i baren, byder Restaurant Silo på en skøn oplevelse ikke mindst på grund af den enestående udsigt over Nordhavn fra siloens øverste etage.

Læs mere om projektet
  • Kontaktperson


    Casper Romby

    Projektleder