Vaselli - Italienske luksuskalksten

Æstetik, enkel elegance, bløde organiske kurver, integrerede elementer og eksklusive detaljer kendetegner de løsninger, I får med Vaselli.

Italienske Vaselli bryder og behandler kalkstenen Travertin, der siden romertiden blandt andet har været brugt til at beklæde termiske bade.

Vaselli designer hver naturstensløsning specifikt til det enkelte projekt ud fra kundens og arkitektens ønsker og fremstiller produkter fra bunden med varme og lækre overflader.

Integration af materialer

Vaselli integrerer metal og træ i samspil med natursten til et skulpturelt udtryk med nøjagtige samlinger, så materialerne nærmest smelter sammen.

Virksomhedens kompetente design løfter interiørprojekter til højeste klasse og gør dem til en af vores særligt udvalgte samarbejdspartnere.

Familieejet produktion

Vaselli-familien har siden begyndelsen af 1900-tallet drevet stenhuggervirksomhed i Siena-området syd for Firenze.

Virksomhedens løsninger til badeværelser, spaafdelinger og køkkener tager udgangspunkt i stenens variationer og egenskaber, hvor årer, nuancer og huller viser naturens og vandets bevægelser. Med Vaselli får du naturens autentiske skønhed i forening med italiensk luksus.

Bliv inspireret til dit nye køkken i Vasellis flotte køkkenbrochure

Hent brochure
  • Kontaktperson


    Anne Katrine Okholm Skole

    Divisionsdirektør