Randers Tegl - naturligt og kompromisløst

Vi er stolte af at tilbyde et af markedets bedste teglprodukter til belægning og have via vores samarbejde med Randers Tegl – én af Nordeuropas førende producenter af teglprodukter.

Belægning i tegl er et naturligt og bæredygtigt byggemateriale baseret på brændt ler med en meget lang levetid. Det har et lavt vandoptag, tåler frost, sand og saltning og mister ikke sin naturlige farve ved solens stråler.

Rationel og smuk løsning

Belægningsklinker kan benyttes til at skabe et personligt og kompromisløst udtryk til udendørsarealer, enten alene eller i kombination med for eksempel granit. Havetegl er velegnet til terrasser, gange og indkørsler for personbiler. Det er behageligt at gå på og kræver ikke særlig vedligeholdelse. Et rationelt og smukt valg til din landscape-løsning.

Grøn og bæredygtig produktion

Randers Tegls konstante produktudvikling tager afsæt i mere end 100 års erfaring, faglig stolthed og nysgerrighed efter at skabe nye, innovative projekter. Teglværkerne udvikles løbende med nye, avancerede anlæg for at sikre en grøn og bæredygtig produktion med gode arbejdsforhold.

Se Randers Tegls produktudvalg hos ZURFACE, og bestil gratis produktprøver her.

Se True Color teglbrochuren

Hent brochure
  • Kontaktperson


    Torben Enøe Rasmussen

    Partner