Burlington Stone - elegante natursten

Afdæmpede, engelske natursten i elegant samspil med skandinavisk stil

ZURFACE har i over ti år samarbejdet med engelske Burlington Stone, hvis afdæmpede natursten spiller elegant sammen med den skandinaviske stil. Vi leverer en række forskellige kalksten og skifer fra Burlington, bl.a. Kirkby Blue Grey fra Kirkby Moor, hvor stentypen er udvundet gennem de sidste 400 år. De eksklusive stentyper er velegnede til både indendørs- og udendørsprojekter, og nuancerne spiller fra sølvgrøn til blåsort.

Respekt for historie og miljø

Naturstenene fra Burlington Stone er dannet igennem de sidste 450 millioner år under Cumbria-bjergene i det nordvestlige England. Her ligger nationalparken Lake District, der med sine mange søer og bjerge, er et populært rekreativt område. Siden 1951 har Lake District haft status af nationalpark, og Burlington Stone udvinder sten under strenge krav om miljø og bæredygtighed.

Det nuværende Burlington Stone blev grundlagt i 1843 af William Cavendish, jarl af Burlington og senere hertug af Devonshire. Virksomheden er stadig ejet af Cavendish-familien og er en del af Holker Group.

Når du vælger natursten fra Burlington Stone, er du garanteret unikt håndværk. Burlington Stone løfter hvert enkelt projekt og er en af vores særligt udvalgte samarbejdspartnere.

Læs Burlington Stone brochuren

Hent brochure
  • Kontaktperson


    Anne Katrine Okholm Skole

    Divisionsdirektør